SEKO DispenserONE® El Dezenfeksiyon Sistemi

SEKO DispenserONE®  El Dezenfeksiyon Sistemi

 

Covid 19 pandemisi sonrası el dezenfeksiyonu çok büyük önem kazanmıştır. Özellikle insan popülasyonun yüksek olduğu alanlar el dezenfeksiyonu büyük önem kazanmıştır. Genellikle bu alanlarda 500 ml ve 1.000 ml kapasiteli manuel veya pil ile çalışan otomatik dezenfeksiyon dispenserleri kullanılmaktadır. Standart 500 ml kapasiteli el dezenfektan dispenserleri sadece 500 doz sağlamaktadırlar. Ziyaretçi trafiğinin yoğun olduğu mekanlar da 500 doz çok hızlı bir şekilde tükenmekte ve sık sık dispenserin doldurulması gerekmektedir. Ayrıca otomatik tipleri pil ile çalıştığı için pilleri de çok çabuk bitmekte ve yenisi ile değiştirilmesi gerekmektedir.

 

Bu problemleri gören SEKO tarafından DispenserONE®* geliştirilmiştir.

SEKO DispenserONE®* 25 litre kapasiteli  bir dezenfektan tankları ile bu sorunu çözmüştür. 25.000 litre ortalama 25.000 doza karşı gelmektedir. Bu sayede dezenfektan dipenserlerinin ikmal ve bakım oranları büyük ölçüde azaltılmıştır.

DispenserONE®* Deenfektan dispencerleri aşağıda belirtilen alanlarda kullanılabilir :

Havaalanları

Hastaneler

Spor stadyumları

Taşıma merkezleri

Yolcu gemileri

Sinemalar

Bankalar

Ofisler

Konferans merkezleri

Alışveriş merkezleri

Süpermarketler

Postaneler

Kütüphaneler

Otomobil bayileri

Eğitim kurumları

Restoranlar

 

DispenserONE®* Avantajları :

Şebeke enerjili

Geleneksel otomatik dağıtıcılar, pillerin rutin olarak değiştirilmesini gerektirir. Bu işlem zaman alıcı, çevreye dost olmayan ve düzenli olarak yapılmazsa dağıtıcıların hizmet dışı kalma riskini taşır. Sonuçta bu, son kullanıcıyı enfeksiyon riskine maruz bırakır ve onların bina ya da teknisyenlere olan güveni zedeler.

Şebeke elektriği ile çalışan, DispenserONE®* pile bağımlılığı engelleyerek, sürekli kullanımı garanti ederken pilin atılmasından kaynaklı çevresel kirliliği azaltır.

 

Peristaltik pompa tahrikli

Standart dezenfektan dispenserleri ile karşılaşılan yaygın bir sorun, kimyasalın sert bir şekilde verilmesinin memeden "sıçramasına” neden olarak, çocukları ve tekerlekli sandalye kullanıcılarını göz yaralanması veya tahriş riski altına sokmasıdır.

SEKO tarafından üretilen peristaltik pompanın kullanıldığı, DispenserONE®*, tek adımda ince ayar yapabilmektedir. Wi-Fi ile ayarlanabilen bu özellik, istenmeyen sıçramaların önlenmesini ve kullanıcıların güvenliğini sağlayarak ‘yumuşak’ dezenfektan püskürtmesi sağlamaktadır.

 

Fotoselli teknoloji

Üst düzey el hijyeni ve kullanıcı güvenliği için DispenserONE®*, otomatik sensörler vasıtası ile virüslerin bulaşmasını önlemeye yardımcı olur.

Bu teknoloji aynı zamanda kullanıcıların her seferinde doğru miktarda dezenfektan almasını sağlamakta ve manuel olarak çalıştırılan dezenfektan dispenserlerine oranla israfı azaltırken en uygun el dezenfeksiyonu sağlamaktadır.

 

Uzaktan erişim

En yeni IoT teknolojisini benimseyen DispenserONE®*, operatörlerin kullanımı izlemesine, kimyasal seviyesini kontrol etmesine, çalışma durumunu görüntülemesine ve bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya akıllı cihaz aracılığıyla herhangi bir yerden bakımının planlamasına olanak tanıyan yerleşik bir Wi-Fi erişim bağlantısı içerir.

DispenserONE®* ‘i herhangi bir konumdan yönetebilme özgürlüğü, evden çalışan operatörlerin sorunları derhal görüntüleyip ayarlama yapabilmeleri ve sorunları sistem arızalarına yol açmadan önce tanımlayıp düzelterek, maliyetli planlanmamış aksaklık sürelerini en aza indirebileceği anlamına gelir.

Talep üzerine kullanım verilerini izleyerek, yöneticiler dezenfektan stokunun kontrolünü kolaylaştırabilir ve yaya trafiği değiştikçe ek sistemlerin gerekliliği hakkında bilinçli kararlar verebilirler.

 

Teknik özellikler

Sertifikalar

: CE, EAC

Maksimum tank Kapasitesi

: 25 L

Dağıtım hızı

: 0.2 ila 2.0 ml arasında ayarlanabilir

Güç kaynağı

: 100 - 240 VAC, 50/60 Hz

Elektrik sınıfı

: Sınıf I (toprağa bağlı)

Aktivasyon

: Yakınlık sensörü ile dokunmatik

Maksimum tüketim

: 50 W

Çalışma sıcaklığı

: 10 ila 50°C

Depolama sıcaklığı

: -20 ila 60°C

Kutu malzemesi

: Çinko kaplama demir

 

 

Esnek ürün seçimi

DispenserONE®* ‘ın hem sıvı hem de jel dezenfektanı ile uyumluluğu, operatörlerin tek bir marka ürüne bağlı kalmalarını engeller ve bu nedenle mevcut dezenfektan tipinin kullanılamaması durumunda farklı bir marka ürün ile işlem devam ettirilir.

 

Gelişmiş kullanıcı deneyimi

Bol miktarda dezenfektan temini, her ziyaretçinin ihtiyaç duyduklarında el hijyenine erişiminin garanti edilmesine yardımcı olmakla birlikte, aynı zamanda binanın COVID ‘e karşı güvenli olmasını sağlar.

Alışveriş merkezleri ve ulaşım merkezleri gibi ticari işletmeler için DispenserONE®* ‘in 25 litrelik tank kapasitesi ve şebeke elektriği ile çalışması, dezenfektan dispenserlerinin müşteri için he zaman hazır olmasını sağlar.

 

Çevre dostu

Geleneksel dezenfektan dağıtıcılarla ilişkili pillerin ve boş dezenfektan kartuşlarının düzenli olarak atılmasının olumsuz çevresel etkisi, işletmelerin COVID güvenliğinin yanı sıra sürdürülebilir operasyonlar gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır.

 

Minimum bakım

Dezenfektanı doldurmak ve pil değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırmak için bakım personeli tarafından harcanan zamanı büyük ölçüde azaltarak DispenserONE®*, işletme maliyetlerinin önemli ölçüde azaltılmasını ve başka bir yere yatırımın kullanılmasını sağlar.

 

Herkes için bir çözüm

Çocuklar ve tekerlekli sandalye kullananlar için uygun bir yükseklikte bulunan dağıtım ağzı ve manuel pompalamaya gerek olmadan dokunmasız dağıtım sayesinde DispenserONE®* her kullanıcı düşünülerek tasarlanmıştır.

 

Güvenlik

Kurcalamayı veya hırsızlığı önlemek ve önlemek için güvenli kapı kilitleriyle koruması sağlanmıştır.

 

Şık, sağlam tasarım

Dayanıklı ancak şık metal muhafazası, DispenserONE®* ‘i havaalanlarından süpermarketlere kadar her türlü tesis için uygun hale getirir.

 

 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.